Inför morgondagen

Tur jag har en underbar sambo som får mig att glömma mina funderingar och istället skratta.

I morgon är det dags för anställningsintervju och jag har tusen funderingar. En del inte så allvarliga funderingar som t.ex. vad jag ska ha på mig och var är min sjukt snygga handväska (har jag inte handväska längre utan alltid skötväsk). Men en del funderingar lägger jag mer vikt vid och är lite svåra för mig. Tasso ska intervjua mig och Tasso är ju en f.d. kollega. Hur ska jag klara av att ta intervjun som en intervju och inte som en diskussion kring fikabordet. Är lite för van vid att diskutera med Tasso.

Det blir i.a.f. en dag i Malmö, utan barnen. Jag ska flanera runt i stan och bara njuta av pulsen. Förhoppningsvis shoppar jag den där fina röda overallen till Alfred också. En lunch på Salads & Smoothies om det hinns med. Ja det blir nog en bra dag i morgon.

I min drömvärld är jag en sådan viktig person som hade behövt sin dator med sig men så viktig är jag inte och jag kan inte komma på en enda ursäkt för att ta min fina MacBook Air med mig. *s* Men men en dag ska i.a.f. Äpplet få följa med mig på resa.

5 kommentarer

 1. Håller tummarna för dig Emma! Kom ihåg att bara vara dig själv så blir det bra! Kram!
  p.s När får vi se bildbevis på underÄpplet?

  • Tack! Det är nog just det jag inte ska vara när jag pratar med Tasso. *s*
   Tänkte det skulle bli en bild på mig och äpplet när vi är i djup konversation så vi får väl se när sambon fixar det. 🙂

   • Det behöver ju inte vara negativt ändå att vara sig själv på en anställningsintervju med nån du “känner”. Personen vet ju ändå hur du är… Väntar på bilden! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.