Inte riktigt min dag

Alltså är det måndag idag eller? Allt har liksom blivit galet idag känns det som. Jag vaknade försent så vi fick skynda oss för att Alfred skulle hinna till förskolan till klockan nio, jag somnade i soffan och sov i över två timmar så allt jag skulle gjorts idag hanns inte med för när jag har sovit på det viset har jag ingen ork kvar och kroppen värker för även om det är mysigt att somna i soffan är det inte särskilt ergonomiskt rätt. Jag skulle cyklat och handlat men regnet öste ner så handlingen blev inte förrän efter yogan. Och ja yogan jodå då lyckades jag ju förstås ta med mig min förmåga att alltid vilja lite mer, lite bättre. Det är inget bra att sträva efter att pressa sig i yoga iaf inte på mediYoga så jag lyckades förstås sträcka ryggen rejält. Ja men ni förstår det är sån dag idag.

IMG_5918.JPG
Haha denna bilden hade en kompis lagt upp på FB och det är just på den nivån jag är i min trött, nivån där Jah skrattar så jag gråter åt denna härliga bild.
Jag hoppas att er dag har varit bättre! Nu är det en kopp kaffe som hägrar och sen en dejt med kudde för imorgon blir det en lång dag då Angela ska ta med mig på något kul mingel.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.