Intensiv dag

Förlåt min tystnad idag men det har varit en intensiv dag. Mycket information och mycket logistik. Här i Sthlm är det lika mysigt som alltid och jag ser framemot min kommande tid här. Då ska jag dock ha kameran med mig och ge mig ut på fotouppdrag (tänkte knåpa ihop ett Sthlmstema om jag hinner).

Dagens möte har gett mig en del att fundera på och jag står nu i ett vägskäl. Söka tjänsten i Kph eller inte söka den men då få lite mer ansvar på mitt jobb jag har idag? Jag känner att det inte handlar om att söka och sen ta ställning utan jag måste bestämma mig nu. En ambivalent anställd är ingen man satsar på.

Efter mötet idag så checkade jag in på hotellet och sen blev det en promenad till en mysig grekisk restaurang här på söder, Greken på Hörnet.  Jag åt Souvlaki Gemisto och drack husets röda till det. Det var så där gott så man önskade att man kunde äta i slowmotion och tugga maten 100 ggr för att verkligen njuta. Kan verkligen rekommendera restaurangen och det utan att jag besökte deras toa.

Sen blev det en liten promenad ner om slussen för att ta sig hem till Clarion. På vägen passerade vi Myrornas vilket fick mig att tänka på en viss norrlänning med förkärlek till secondhand-mode.

 Katarina Brandstation är en mycket vacker brandstation.

 Grönan!

 Stockholm city

 Ett sådant här handfat vill jag ha hemma!

 Och en sådan här säng vill jag också! Andra tar med sig schampoflaskor och Emma tar ett handfat och en säng. Haha

Nu ska  jag prata klart med min fina, go’a Jenny-Penny och sen sova för att ladda energi inför morgondagen.

H O T E L L F R U K O S T!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.