Jadå där satt den

Så har jag äntligen fått dos 3! Jag är ju tydligen i riskgrupp nu vilket jag inte har varit tidigare. Det irriterar mig en aning men nu har jag fått dos 3 så nu kan jag släppa det.

En liten spegelselfie i väntan på min tur. Jag skulle inte bara dit för att få dos 3. Faktiskt så fick jag dos tre för att jag var där för att mäta blodtrycket. Minns ni när jag hade problem med ögonen? Ögonläkaren skickade en remiss tillbaka till min vårdcentral för att kontrollera mig så jag inte har någon annan sjukdom mer än dom jag redan har. Så blodprov var jag och lämnade innan jag blev sjuk men då var jag stressad till jobb så då blev det inte bra. Sen blev jag sjuk och sen blev Affe sjuk. Men igår så satt jag där i ett rum och fick blodtrycket taget tre gånger under 10 minuter. Det kunde nog gått bra om inte det hade varit så att det var alldeles för mycket strul på jobbet under dagen, att jag fick ett jobbsamtal precis innan jag gick in och att det där lugna rummet inte alls var lugnt. Men men är det så att jag har högt blodtryck så är det väl bra att de hittar det.

Igår var jag lite utan för min comfort zone. Jag hade bara tights och linne under kavajen. Använde kavajen som en klänning typ. Min kollega tyckte det var fint iaf och jag var väldigt bekväm i det. Fotot är inte det bästa men va gör man när man behöver en helkroppsspegel och det finns en bra på vårdcentralen. haha

Vad är grejen med munskydd?

Hur kan det komma sig att ena gången jag använder munskydd så immar glasögonen inte igen. Men nästa gång jag använder munskydd så immar dom igen. Jag fattar inte hur jag ska göra för att glasögonen inte ska imma igen. Jag gör likadant varje gång men det hjälper inte.

Hur gör man?

6 kommentarer

  1. Skönt att du får tredje sprutan då du är i risk gruppen tycker att du hade en super snygg aoufit hoppas du inte får nå bivärkningar av sprutan 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.