Jag älskar så det gör ont

Jag älskar så det gör ont! Jag älskar så jag glömmer bort mig själv. Jag älskar så jag skrattar tills tårarna faller. Tänk att man kan älska en annan människa så otroligt mkt!
Jag älskar så det gör ont jag älskar så det gör ont jag älskar så det gör ont

Idag är han på kalas, uppklädd, tuff frisyr och klämmor i håret precis så ville han ha det. Kompisarna har ju klämmor i håret så det är självklart att Alfred också vill ha det. Jag blir stolt när han vågar gå sin egna väg, rosa skor, klämmor i håret och älskar att klä ut sig. Det är så det ska vara att växa upp, man ska våga testa allt!

Idag sitter jag ute i trädgården och bloggar, iklädd linne och uppkavlade jeans. Majmånad invigs med strålande sol, lätt bris, fågelsång och hopp om sommar. Varje år blir jag lika förälskad i solen och värmen på nytt, varje år är det som att jag tinas upp ända in i själen när denna tiden kommer. Jag läste någonstans att Victoria Silverstedt inte vill bo i Sverige för hon hade saknat solen under vinterhalvåret, jag funderar på om jag hade uppskattat solen lika mycket om jag alltid hade haft sommarväder. Jag är en person som lever på längtan, längtan efter solen och värmen, längtan efter stövlar och tjocka koftor, längtan efter julen, längtan efter våren men också längtan efter helgen, längtan barnen skulle bli större, längtan efter ett större hus ja helt enkelt längtan. Det är inte det att jag inte uppskattar och njuter av tiden som är här och nu men jag har alltid än längtan till något annat. Jag är en sådan person som gillar förändringar, jag räds inte för förändringar jag gläds.
Tror du att du hade uppskattat solen och värmen lika mycket om du hade levt med den varje dag? Hade du uppskattat möjligheten till att ligga i solstolen på helgen om du hade haft den möjligheten varje dag? Jag vet inte om jag hade det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.