Jag kan inte just nu…

…för jag har fullt upp med att njuta av sommaren!
DSC_3611 DSC_3668 DSC_3598

Vi har fixat i trädgården, poolen har blivit klar, vi har umgåtts med personer från förr, vi har lämnat och hämtat ungar som varit på övernattning hos farfar, vi dricker kaffe i solen, inspekterat hur det växer i växthuset. Ja vi njuter för fullt av våra lediga dagar. För att känna lite extra att det är sommar så tog vi en runda i Ringsjön, bara en liten runda för att kolla så vaddetnuvarmedmotornsomändrades fungerade (det gjorde det inte) och jag fick stoppa fötterna i en insjö. En gång om året ska jag väl iaf klara av att bada i en insjö även om jag är en havsmänniska.
DSC_3619 DSC_3629DSC_3636 DSC_3623

Det är ju trots allt rätt fint runt Ringsjön, de där dyra villorna med sjötomt hade jag ju faktiskt inte tackat nej till. Vad är det med vatten som gör att det är så gott för själen?
DSC_3657

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.