Julie and Julia

20111112-195452.jpg

Det finns en film som har krupit mig innanför skinnet. Det är något i den filmen som får mig att sucka djupt och med känsla, inte bara maten då alltså. Sen är det ju det här med hur min konstiga hjärna fungerar för den får mig osökt att tänka på Mintekopp när Julie är i bild dvs mest hela nåja halva filmen då. Haha
Har ni sett den?

Nu blir det lördagsmys till Så Mycket Bättre (filmen får jag se klart en annan gång).

8 kommentarer

  1. Ha, ha nu bara måste jag ju se den där filmen. Var tvungen att gå in på youtube för att se trailern och den verkar vara helt underbar. Dessutom vilken komplimang att du tänker på mig när Amy Adams är i bild 🙂

    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.