Julnaglar med glitter

Nu har jag blivit med julnaglar med glitter! ​​

Min kära MallanBrallan är grym! Hon målade denna vackra stjärnan på fri hand på min lillfingernagel. Fattar ni hur pilligt det var? Jag höll andan under tiden så jag inte skulle råka röra mig.

Jag hade skickat lite foto från Pinterest till Malin för inspiration. Och hon skapade precis så som jag önskade. Hon är så grymt duktig! Vill ni ha snygga naglar ska ni definitivt gå till Malin. Följ henne på IG för att se hennes fantastiska jobb @beautylicious.nails

Jag är så nöjd! Och ja jag vet att julgranen och polkagrisen är upp och ner men jag vill se de från rätt håll när jag tittar på mina händer. Jag tvingade Malin att sätta dem upp och ner fast hon klöktes en aning när hon fäste dem. Haha

Jag är så sjukt nöjd med mina julnaglar med glitter!

2 kommentarer

    • Ja jag är allt bra stolt över min svägerska!
      Jag är galet nöjd med naglarna, precis så som jag ville ha dem.
      Hoppas att du har haft en fin lucia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.