Kom och gick

20120127-152438.jpg

Det är det jag har hävdat hela tiden! När jag väl börjar jobba så kommer tiden springa förbi, sa jag innan men fick alltid ett ahhh nej det kommer sega sig fram och du kommer längta efter helgerna fick jag till svar. Nu har jag ju inte jobbat mer än tre veckor (!) men tiden springer iväg.
Det är hur kul som helst att jobb. Just nu är ju allt snurrigt men jag gillar utmaningen. Det ger mig nästan en kick att veta att jag snart kan svara på näringsfrågor. Lilla jag, lilla jag som läste Barn&Fritidsprogrammet, lilla jag som gick ut med medelmåttig betyg, lilla jag som inte gått en dag på högskolan. Som Emma brukar säga, fake it til you make it!
Ger man sig tusan på att man ska fixa det så gör man det!
Till alla er som inte vågar – prova!

Ha en trevlig helg!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.