Låt livet komma nära

Låt livet komma nära
Se mig för här är jag
Min enda längtan nu och här
Älska mig för den jag är

Så var vi mitt i veckan, hur tokigt är inte det efter bara en arbetsdag? Skönt är det iaf. Ledig på torsdag och semester på fredag, en lagom arbetsvecka.

Jag önskar att jag hade haft något spännande och intressant att skriva om men just nu är jag varken spännande eller intressant. Igårkväll kom värken igen, jag är så innerligt trött på den. Jag hade inte känt något direkt under dagen, ja inte mer än vanligt alltså, men sen poff när jag kom hem och slappnade av så kom den och fullständigt sopade mattan med mig. Kan inte någon bara ta värken en dag så jag får en fridag?

Jag verkar iaf ha hittat glädjen i fotograferingen igen. Just nu har jag mest blommor och crosskörande i kameran men jag vill så mycket mer. Nu börjar jag äntligen få idéer igen om vad jag vill fotografera. Ska bara se vem jag kan lura till att stå framför kameran. Kanske får ta min lilla Becks till hjälp. En moster/Becks dag med våra kameror. Då kanske rent av jag också hamnar på bild. Låter som en bra idé.

Kreativiteten har alltid varit min medicin, jag är kanske inte superduktig på det jag gör (ritar, pysslar, bakar, fotograferar) men det skänker ett lugn. En stund där jag tänker på annat än värken. Så kul jag har haft på mina fotosessioner. Jag har några stycken med Frida, både på sommaren och på hösten. För att inte tala om alla fotosessioner jag har haft med Viktoria. Jag har verkligen haft jättekul när jag har haft fotosessioner, både Frida och Viktoria ställde ju upp på allt jag kom på. Oh vad jag vill fotografera så igen!

Jag ser ju tydligt hur jag har utvecklats, ska verkligen bli kul att se hur det kommer bli nu.

Men tills dess att jag har haft en fotosession igen så får ni allt dras med blommor och crosskörande. Men regn på blommor är inte fy skam det heller.

12 kommentarer

  • Tack så mycket!
   Jag har haft en lång ofrivillig paus i fotograferandet med min Nikon men nu verkar lusten vara tillbaka och det känns så härligt.

 1. Fy vad trist med din värk 🙁
  Men kul att fotointresset vaknat till liv igen! Jag skulle så gärna vilja hitta den där inspirationen. Jag vill så gärna fotografera mer, men “ser” liksom inte motiven för tillfället. Jag kan gå ut med kameran på en promenad, men tror att jag ställer lite för höga krav på mig själv, så jag tycker inte att jag hittar några bra motiv…
  Vi kanske skulle göra en liten fotoutmaning? 🙂 En enkel!

  • Ja värken suger verkligen.

   Precis där du är har jag varit i över ett år. Så himla tråkigt.
   Jag är med på fotoutmaning! Vad ska vi ha för någon?

 2. Fotografera är roligt! Borde ta upp den hobbien igen. Vackra foto, det är något speciellt med vattendroppar!
  Just nu är jag helt igång med att renovera ett dockskåp och tillverka en del möbler.
  Hoppas din värk släpper snart!!
  Kram Kajsa

  • Visst är det kul! Är så glad för att jag verkar ha hittat tillbaka till det.
   Tack så mycket! Ja spindelnät och regndroppar är det något speciellt med, spindelnät hittar jag inte så ofta tyvärr. Bäst är spindelnät med daggdroppar.
   Kul med dockskåp! Har inget barn som velat ha dockskåp annars hade jag lätt kunnat renovera ett dockskåp!
   Tack! När vädret blir bättre blir värken mildare men den släpper aldrig helt, tyvärr.
   Kram

  • Ja den värken önskar jag inte någon!

   Tack så mkt! Kameran är min bästa vän men vi har varit haft ett break ett tag nu men vänskapen är på väg tillbaka nu. Så skönt!

 3. Usch vad jobbigt med värk har inte läst din blogg så länge så vet inte vad för värk du har. Roligt att du hittat tillbaka till fotografering 🙂

  • Jag har fibromyalgi så det är därför jag har värk. Jag har alltid värk någonstans men ibland är värken värre, kallas för skov.
   Ja jag är så glad för att jag har hittat tillbaka till fotograferingen och till bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.