Måndag igen

Jaha så var det måndag igen och jag måste jobba. Just nu så saknar jag tiden då jag jobbade på kontor. När kontoret kunde överleva med bara någon enstaka i tjänst. Julledigheten var nästan lika lång som sommarsemestern.

Jag har själv valt att jobba med service och detta är en av nackdelarna med jobbet. Så länge jag känner att fördelarna är fler än nackdelarna så tänker jag inte söka nytt. Sen är jag rätt bekväm av mig också så jag lär inte söka nytt den närmsta tiden. (du kan vara lugn Marie!)

Men måndag alltså, ja jag ska ju bara jobba tre dagar denna veckan så teoretiskt sett kan man säga att det är onsdag idag. Och onsdagar är inte alls lika jobbiga som måndagar!

4 kommentarer

  1. Fördelen med att vara egenföretagare i mitt fall är att jag kan jobba lite hemifrån denna veckan, företaget är inte öppet men vi svarar om någon ringer eller mailar.
    Kan annars tänka mig att det är lite lugnare på jobbet sådana här dagar? Alla är väl ute och mellandagsshoppar 😀

    • Om vi hade haft att göra på jobbet hade jag nog inte stört mig lika mkt men vi hade ju knappt några kunder, tror det kom kanske 9 kunder och då kom typ alla den sista timmen precis innan vi skulle stänga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.