Måndag var det ja

Ja idag har det då verkligen känts av att det är måndag.

Det började med att kaffemaskinen la av men som tur var så har vi ju Moccamastern. Men när minuterna räknas så är en kopp kaffe från kaffemaskin snabbare än från Moccamastern.

Fast det visade sig inte spela någon roll för det var fullt ös medvetslös från det att vi öppnade tills vi stängde för lunch. Jättekul!

Väl hemma fick jag varva ner med lite färgläggning. Det var längesen och det var kul, en stund iaf. Men sen gjorde vi en riktigt rolig grej.

Vi gav oss ut på träning, hela familjen. Jag och Vicce körde lite intervallträning mellan lyktstolpar. Det var jättekul! Ja jag sprang eller joggade. Jag brukar säga att det är emot min religion att springa.

Och ni behöver inte vara orolig jag löptränar icke! Jag försöker bara få upp flåset lite. Men främst vill jag peppa barnen för de behöver rörelse. Att valla mamma är roligt.

Sen tittade jag och Affe faktiskt på OS en stund. Vi tittade lite på freestyle, lite på Snowboard och lite på curling. Vet inte riktigt vad som händer med oss men det går nog över snart. Haha

Nu ska jag bara försöka hålla mig vaken tills det är dags att gå och lägga mig.

10 kommentarer

 1. Vad kul att ni var ute hela gänget och rörde på er! Jag är glad att vi fick med båda kidsen på en promenad i skogen igår – det brukar inte precis vara glädjerop över en sådan aktivitet 🙂

 2. Jag brukade också intervall träna, kommer nog återgå till det när bebis kommit. Ser fram emot låååånga promenader kan jag säga 😊 det är så rogivande att färglägga/måla 😁

 3. vilken himla tur att ni hade en till kaffemaskin för utan kaffe blir livet lite surare. Jag är faktiskt sämst på att kolla på OS denna gången. Vet inte varför men kanske för att det mesta går på Discovery och jag sa upp den kanalen förra månaden.

  • Eller hur! Att jobba med service utan att få kaffe är inget kul, för kunderna. Haha
   Vi har Viaplay och vi har fått extrakanaler så vi kan se lite udda sporter. Kul faktiskt.

 4. Så mysigt att kunna träna tillsammans även om man gör det på olika sätt. Katastrof när kaffemaskinen slutar fungera, men tur att ni hade bryggaren att ta till.

  • Ja det var förvånansvärt kul och särskilt att tonåringen hängde på.
   Ja hade vi inte haft bryggaren så hade jag köpt kaffe på Espresso House och lämnat kvittot till chefen. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.