Måndags morgon och en orörd vecka

Måndags morgon och en orörd vecka det är  inte dumt det.
Måndags morgon och en orörd vecka Måndags morgon och en orörd vecka Måndags morgon och en orörd vecka

Kanske snart att våren är här på riktigt. Jag testar lite idag och har mina vita sneakers på mig, kanske går det, kanske fryser jag. Det är mars och det är en vårmånad, sen nynnar jag på nu får vi gå utan strumpor och skor.

På tal om skor

Har ni sett att Scorett kommer med mängder av såna där låga sneakers som man bara kan stoppa ner foten i? Åhhh så många fina! Jag villhöver en i varje färg. Ett par nya kommer jag unna mig i år men jag vet inte ännu vilka det blir.

Dessa är jag stormförtjust i! 899 kr hos Scorett, klicka på bilden för att komma till produktsidan

Chansen att det blir denna är väldigt stor. Den har liksom allt, förmodligen lika skön som en ballerina men har betydligt bättre sula. En hundralapp dyrare än de ovan, alltså 999 kr, men det kan de lätt vara värda. Klicka på bilden som kommer ni till produktsidan.

Sen är ju dessa helt ljuvliga men jag hittar inte de på Scorett. Kanske är det någon fiffig stylist som har stylat om ett par Puma med världens snyggaste skosnöre bara. Oavsett så hade jag velat veta vilka det är och var man köper de där skosnörena!

Detta är inte något sponsrat inlägg och det finns inga affiliatelänkar i inlägget så ni kan glatt klicka er in via bilderna utan att jag tjänar pengar. Detta är helt enkelt bara jag som tipsar om skor som jag tycker är galet snygga.

Nu kör vi måndag så det ryker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.