Men jag skulle ju inte

Alltså jag försöker verkligen att inte handla men det är inte så lätt alla gånger. Särskilt inte när min kära Jenny skickar tips på fina klänningar.

Bonprix

Denna underbara klänning tipsade Jenny mig om. Det är precis en sådan som jag har letat efter i år! Jag hade en randig stickad långklänning när jag och Kärleken blev tillsammans. Jag fullständigt slet ut den, gick en stort hål i sidan på den och det gick inte att laga. Tro mig, jag bad min handarbetskunniga moder men hon sa att den bara var att begrava. Så hur gör jag nu? Ska jag säga att detta inte bryter mitt försök att inte handla något jag inte behöver eller ska jag bara ge upp denna vackra klänning?

KappAhl

Denna klänningen tipsade jag ju om innan jul och ja den finns fortfarande i mina tankar. Fast jag gillar den gröna bättre. Tror jag. haha Ärmarna på denna är ju lite väl vida tänker jag.

Men jag skulle ju inte

Så nu får ni rösta! Ska jag tillåta mig själv att bryta mitt försök för en klänning som jag letat efter i många år? Är ni lag JA eller lag NEJ?

12 kommentarer

 1. Oj vilken svår än och de var ju inte så dyra heller. Hade de kostat över 1000kr och uppåt hade jag nog sagt att du skulle avstå för så hade jag tänkt då det är shoppingförbud så för en. Men jag hade nog slagit till =D. Jag tycker dem båda är ursnygga, men tror den gröna kommer hålla formen bäst så just med armarna, men det är hårfint hade kunnat tänkt mig båda

  • Det är ju just det, det är inga dyra klänningar. Det hade varit lättare att säga nej om de hade varit dyra. Jag har känt och klämt på den grå och den verkar så skön. Det är svårare med den gröna för den kan jag ju inte klämma på innan. Men ja ärmarna är mkt bättre på den gröna.

  • Grönt är inte fel någonsin 🥰 Ser varm ut, FÖR varm…men jag sällar mig till lag Ja 😉

   (Nu är det två äldre systrar som sagt ja så då blir det så 🤣)

   • Hahaha ja jag får väl lyssna på mina systrar. 😛
    Att den är för varm för dig kommer inte som en chock men den är nog lagom till mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.