Min lilla lilla trädgård

Min lilla lilla trädgård skänker mig så mycket glädje!
Min lilla lilla trädgård Min lilla lilla trädgård Min lilla lilla trädgård Min lilla lilla trädgård Min lilla lilla trädgård

286 kvm är vår tomt och på den lilla plätten står huset, altanen, båten, växthuset, husvagnen, bilen och en liten studsmatta. Det är ingen stor trädgård jag har men den är min och den har vackra blommor, ger mig bär och grönsaker, den skänker mig glädje. Ibland önskar jag mig en större trädgård, tillräckligt stor för ett riktigt trädgårdsland och några gamla vackra träd, en gammal trädgård med utrymme för lek och blommor. Problemet är att jag vill inte flytta här ifrån. Jag vill inte lämna min lilla lilla trädgård eller mitt hus som också börjar bli för litet. Jag vill inte flytta från detta området, vi trivs bra här och sist vi flyttade så flyttad vi ju faktiskt bara 375 meter. haha
Jag vet var jag vill bo här i området men tydligen så är inte grannarna beredda på att byta hus med oss, konstigt för deras barn har ju faktiskt flyttat ut så de behöver inte alla rummen fast vi har ju inget garage och grannen har tre så det kanske är därför. hahahaha
Nåja så länge jag inte har något jobb så letar vi definitivt inte efter något större men drömma kan man ju, det gör jag ju varje dag. Ett småländskt trähus vid havet i Skåne, det är en dröm det!
Fram tills jag når min dröm så är jag mer än nöjd att vara kvar i min lilla lilla trädgård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.