Mys och städ-dag

20110918-132327.jpg

Idag har vi en stor städdag. Imorgon får vi möblerna som vi har beställt. Vi skulle haft datorn i sovrummet men vi kom på, tack och lov, att vi kunde ha datorn under trappan. Det ska bli skönt att få ordning i sovrummet och att få ett riktigt skrivbord igen. Jag är lite småkär i skrivbordsstolen eller i tyget på stolen. Jag önskar att vi hade kunnat haft ett riktigt arbetsrum för då hade jag inrett det sådär mörkt och tungt. Men nu blir det vitt och under trappan.

Mitt i städandet var det lunchdags och jag kände att vi behövde något gott idag. Det blev våfflor. *mums*

1 kommentar

  1. Våfflor är gott! Sitter själv och funderar på om jag vågar nalla i doggybagen, från dopet vi varit på idag. Där är Isaks o min favoritkaka i… (Isak är inte hemma)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.