Nä men vänd upp och ner på hemmet

   

 Ibland kommer man på lysande idéer och ibland kommer man på idéer som gör att hela hemmet blir uppochnervänt. Vart jag än tittar så är det bara grejor överallt. Det är sjukt jobbigt att ha grejor överallt och snubbla över allt. Så nu vänder jag blicken mot internets ljuva sidor att plöja igenom för inspiration. Vi har ett barnrum att inreda och det är ju kul, det är bara det att vi liksom inte har tillräckligt med rum för det. Så nu åker allt från datorrummet så att vi kan inreda ett rum till Alfred. Efter sjutton bedrövelser och femtielva nu räcker det så insåg vi att det är dags för pojkarna att få vars ett rum. Problemet är då att lösa var allt ska stå allt som in Kärlekens skrivbord och alla papper och grejor han har. Mitt skrivbord har ju redan bott här nere tidigare så det får fiskarna ge plats till igen. Ja det kommer bli trångt här nere men vad gör man inte för sina barn? Glada barn ger lyckliga föräldrar! Frågan är bara varför vi alltid gör så här? Ja alltså växer ur våra hem, detta är vårt tredje gemensamma hem och vi får nog sno en bit av grannens hus snart för att få plats. Haha Våga nu inte säga att jag har för mycket grejor för jag har planer för fler saker. Haha
Nä nu är klockan som vanligt alldeles för mycket och jag har tusen idéer som jag måste få landa i. Jag vet hur jag vill ha det så nu handlar det om att hitta rätt saker så jag får fram känslan jag vill att Alfred ska ha i sitt rum. 

1 kommentar

  1. Härligt inlägg och precis så är ju vardagen för oss föräldrar, kaos ;-). Hade också gärna haft ett extra rum här hemma. Barnrummen inredde vi igen förra sommaren och för vilken gång i ordningen kommer jag inte ihåg men förhoppningsvis varar det ett tag till denna gång innan det är dags igen. Hoppas att du landar i dina idéer. Ha en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.