När det går åt rätt håll

När man fokuserar på det man vill ha och sätter sig för att verkligen få det så hittar man vägar att komma dit man vill.
Det är kanske inte någon motorväg till målet men om man tillåter att det tar tid så kan de små krokiga vägarna vara ett bättre val än motorvägen.

Jag tycker att det stämmer in på så mycket i livet, inte bara karriären.
Det jag har fokuserat mest på just nu är att få hjälp med min värk. Jag gav inte upp, jag krävde att få den vård som jag är berättigad till för att jag är socialförsäkrad i Sverige!
Jag kommer att få den hjälpen jag behöver, det är inte någon motorväg till lösningen men jag kommer att nå mitt mål genom olika vägar inom vården.

Kämpa alltid för det ni verkligen vill ha!

Igår byggde Kärleken och jag upp lite olika miljöer här hemma för att jobba med ett fotouppdrag (ja vi jobbar tillsammans med fotouppdragen) som skulle vara i julkänsla.
Det är inte heller någon motorväg till att verkligen kunna försörja sig som egenföretagare men det är definitivt en krokig väg som jag tycker mycket om.
Fokusera på målet men glöm inte titta var du sätter fötterna!

Igår var det lärarseminarium med min kollegor inom samma inriktning. Vi har länge diskuterat att vi behöver ett nytt sätt att lära ut, ett nytt aktivt lärande.
Nu har vi kommit dit hän att vi faktiskt diskuterar hur vi ska sätta ihop det.
Enträgen vinner!

Det du sänder ut är det du får tillbaka!
Om du är fokuserad på ett mål så kommer du hela tiden hitta lösningar för att ta dig till målet.
Om du däremot fokuserar på att du inte kommer nå ditt mål för det känns för avlägset ja då kommer du inte se vägen utan bara hålorna i vägen.
Det du sänder ut är det du får tillbaka!

DSC_0280

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.