När idén kläcks

20140207-230159.jpg
Imorgon ska Kärleken jobba så vi gick och la oss tidigt. Jag var trött men kunde inte somna, frun hade skickat ett sms om den där ljuvliga färgen så tankarna började snurra igen. Jo rosa blir det där för jag bara måste ha det men fy vad vår fula tv-bänk kommer se ännu fulare ut. Vi kan inte ha kvar den. Jag vet vad jag vill ha eller på ett ungefär iaf. Jag har letat en del men inte hitta något. Så jag gick upp ur sängen och tassade ner för att hämta penna, papper och för att mäta. Sen började jag skissa (tur jag inte försöker livnära mig på arkitektur..) och nu vet jag hur det ska se ut! Skakade liv i Kärleken och sa Eureka och Kärleken sa okej. Så nu är det hopplöst att somna för jag vill ha det nu, genast typ. Jag hoppas vi kan bygga den i veckan så jag kan måla den till helgen. Åhhhh vad jag vill fixa det nu! Älskar ju sånt här!

2 kommentarer

    • Ja idéen var bra men nu kom jag nog på en annan lösning vilket gjorde att Kärleken får jobba lite mer och farmors gamla skänk fick flytta in i vardagsrummet. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.