När man far på semester

DSC_4015

 

Igår for vi då alltså till Öland för några dagar. Men Öland är en bit iväg så vi kunde inte köra hela sträckan i ett svep och tur var väl det. Hade vi inte stannat för lite mat så hade vi ju aldrig fått se hur fint där var vid Galtsjön. Att äta i det fria på en filt gör allt att maten smakar lite bättre och att få äta glass när det är så varmt att glassen rinner det är sommar det.

DSC_4035

DSC_4033

 

Jag är så glad för att vi har semester! Jag behövde det här, att komma iväg och bara vara. Barnen driver mig till vansinne eftersom de inte lyssnar utan far och flyger som en drake i vinden men det gör de liksom hemma också så egentligen spelar det ju ingen roll. Men här är gott att vara och jag förstår varför så många har Öland som sitt smultronställe.

DSC_4042

 

Att sitta med en kopp kaffe i handen och blicka ut över detta gör att det blir lite lättare att andas och att axlarna börjar sjunka lite. Vi fick en bra plats!

DSC_4044Himlen och solen var fantastisk att titta på. Alldeles klotrund var solen. Kärleken sa till mig att gå närmre för att fotografera, för att få den där riktigt fina solnedgången. Det gjorde jag inte.

DSC_4077

 

10 minuter senare såg det ut så här. Knappt ett spår av solen. Jag har aldrig varit med om att solen verkligen går ner så fort och så tydligt. Riktigt kul att se!

Är här inte bara strålande vackert?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.