När man fyller dagarna till brädden

Den sista tiden har jag fått mer energi än vad jag har haft tidigare i höst. Det kanske är att julen närmar sig eller så är det för att deltiden börjar ge resultat i mitt mående. Som en klok kvinna sa – “du skulle må så mycket bättre i själen tror jag om du kunde leva ut din kreativa sida mer” Det är ju just det jag har gjort nu när jag har gått ner till deltid. Jag har låtit kreativiteten fått leva. Jag har fotograferat, jag har bakat, jag har pysslat och lekt med barnen. Sådant gör skillnad i själen!

Problemet med att må bättre och få mer energi är att jag fyller dagen mer. Idag fick jag för mig att gå en runda på stan efter jobb för jag fick två idéer om hur jag skulle jula till det här hemma så jag var hemma över en timme senare än jag brukar vara. Dessutom ställde jag mig och gjorde pepparkaksdeg ikväll också. Så nu sitter jag här i soffan och har inte gjort inläggen på Baksidan som jag hade tänkt göra, inte redigerat fotona och orkar knappt koncentrera mig till detta inlägget. Fast det är en skön trötthet, en trötthet som beror på att jag har gjort saker istället för en trötthet som är utmattning av att bara hålla mig upprätt. Att gå ner i tid och bara jobba 4 dagar i veckan är nog bland de bästa besluten jag någonsin tagit. Så himla gott!

Nu ska jag ta av mig tjocktröjan, raggisarna och bara sjunka ner i sängen och dra duntäcket högt upp till näsan. Att sova är gott!

Go’natt på er! 

DSC_9991

Oh vad jag tycker om min lilla kontorshörna!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.