När Murphy hälsar på

Alltså vissa dagar är bara sådan där motvallsdagar. Jag satt här hemma och jobbade på som bara den och var så himla nöjd med det jag fick gjort. Jag tog en latte och tänkte att shit va bra det här går, det skulle jag då inte gjort för då kom jag på att tja PP-presentationen jag jobbade i inte var den jag hade uppdaterat med årets siffror. Gaaaaahhhh! Så då la jag hur mycket tid som helst på att leta efter rätt version, slita mitt hår, leta igenom mail, slita mitt hår lite till och sen stilla konstatera att jo det var rätt version det vara bara det att jag hade missat att rätta vissa saker. Gaaaahhhh! Versionen har ju redan gått till tryckning och ska användas på tisdag. Murphy så är det bara, det måste vara han som är på besök! Nåja jag kommer ju väcka deltagarna för att det får vara lite aktiva och rätta i sina versioner. Hehe

Ja sen var ju det där med nya sovrummet och isoleringen. Gaaaahhhh! Kan inte Murphy bara säga upp sig och skaffa sig ett nytt jobb? Nåja nu har ju Kärleken skaffat sig lite jobb imorgon när han kör VAB och jag fortsätter jobba med den där PP-presentationen som irriterar mig. Hur kunde jag missa de felen? Jag blir galen!!!

Jag tog en liten paus när mina kära föräldrar kom och hämtade barnen, en paus som jag längtat efter. Jag tog kameran och gick en runda i min enorma trädgård. Tänk om några månader kommer jag spendera mer tid i trädgården än i soffan. Det var så härligt att se hur våren är på väg. Lavendel som börjar få lite nya blad, krokusar som har hittat fram, en hel värld är påväg att vakna där under marken och granriset.

DSC_2818 DSC_2820 DSC_2846

Det är vår!

DSC_2824 DSC_2833

Älskade vår, jag har äter med glädje allergitabletter för att få träffa dig så bara kom och förgyll mina dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.