Negativitet går fetbort

Så nu har jag haft min negativa dag. Det är bra nu, ingen mer negativitet får plats längre. Nu vill jag gå tillbaka till att försöka se mer positivt än negativt. Allt handlar ju faktiskt om hur man väljer att se på saker. Jag vill vara en sådan person som väljer att se det positiva framför det negativa.

Imorgon har jag inte tid att tänka negativt alls för då ska här fixas och donas tills jag är blå i huvudet för imorgonkväll är det dags för Me&I-party här hemma. Sköna kläder, fina kläder (men brukar vara mycket mer färgglada än denna säsongen) och prisvärda kläder. Det bästa är att det givetvis även finns kläder till mig och inte bara barnen. 🙂

Och nu kom jag på att jag har glömt bjuda en massa! Oj då! Är det någon som vill komma så börjar det kl. 19. 🙂

2 kommentarer

 1. Måste rekommendera Cecilia Blankens Every occation dress!! Jag köpte en på en gång! Den kom häromdagen och jag känner mig säker på att vi kommer ha mycket kul ihop!!

  Sen ibland deppar jag ihop som du och tänker; och när fan kommer det hända att jag ska på galaj i en kort svart klänning….

  Albin fastnade direkt för trljan med kycklingen! Han fick inte välja, men älskar den!! Kaka kaka kaka kaka dä!!

  Tror det är en kollektion som vinner i längden!

  Nu låter jag som värsta säljaren. Det är jag inte! Bara en mamma och kvinna / tjej som tycker om att handla fina kläder till sig och barnen!

  Ha en trevlig kväll!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.