Nu åker det ut!

20121123-173100.jpg
Nu äntligen åker det hemska golvet ut! In ska ett fint schackrutigt golv och väggarna ska bli grå, en linnegråfärg. Matt färg givetvis. Tänk vilken skillnad det kommer bli! Jag älskar att renovera!

Helgen tar vi till att renovera hallen, kanske om tid finns att jag sätter upp några röda gardiner. Ja jag har ju två adventskalendrar som ska vara klara tills på lördag. Vilken tur att det äntligen blev helg så jag får tid att fixa och dona. Tänk att jag avskydde tanken på att vara husägare. Det är kul att kunna göra precis vad vi vill, nåja nästan.

Nä nu åker handskarna på, golvet ut och målarfärgen fram! WooHoo

20121123-173741.jpg

3 kommentarer

  1. Åh, schackrutigt golv! Det kommer ni aldrig att ångra. Har det sedan 10 år i köket och tycker fortfarande att det är det bästa vi gjort här hemma. Nu har vi lagt det i tvättstuga och arbetsrum också, fast klinker den här gången 🙂

    Kramar

    • Om du bara visste hur stor del du och din blogg har haft i vår inredning. Jag som trodde jag var klar med det svarta och gråa. 🙂
      Tack Kicki!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.