Nu är det jul här i vårt hus

Ja så har då julen kommit hit till vårt hus. Det brukar visserligen julen alltid göra i september för det är i september som jag börjar planera julen och börjar lyssna på julmusik. Fast i år är det lite annorlunda för i år har jag redan dragit upp ljusslingan, plockat granris, haft framme pepparkaksformarna och t.o.m. slagit paket. Nej jag har inte blivit tokig eller tja tokig är jag ju eftersom jag frivilligt har julen i mitt hem redan i september men denna gången är det för ett fotouppdrag. Hur kul som helst! Fast det var faktiskt lite svårt att plocka fram julkänslan så här en dag när det är 22 grader varmt och solen skiner. Haha Det trodde jag inte om mig själv.
Jag kan inte visa er bilderna än men närmre jul kommer jag definitivt visa bilderna så ni kan få inspiration. 

Idag har inte riktigt varit en Emma-dag, ett jobbigt besked även om jag egentligen redan visste att det var så och i största allmänhet en ickedag. Men nu på kvällskvisten har jag skickat iväg lite bröllopsbilder till dittbrollop.se så får vi se om de kommer med där. Så nu ska jag sjunka ner i soffan hos Kärleken och fortsätta tycka synd om mig själv, det behövs de dagarna med.

Tjingeling på er

DSC_8156Ja en liiiite sneakpeak får ni väl ha.
Snart kommer ju faktiskt två av mina bilder att finnas i tryck! 
WooHoo

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.