Nu är vardagen nära

Imorgon är den slut den familjeledighet som vi har haft under julen. Kärleken börjar jobba imorgon och i övermorgon är det skoldags för Vincent. Julen bärs ut och vi försöker hitta tillbaka till rutiner som tvättmaskinskörande och läggtider. Det går så där iaf med läggtiderna. När julen bärs ut i mitt hem så bärs tulpaner in, så har jag växt upp och så fortsätter jag. Det är så ljuvligt med tulpaner!

DSC_6820 DSC_6828 DSC_6888

Jag fotade tuplaner här hemma när Vincent kom och bad om att få prova fotografera, det fick han givetvis. Följande bilder har han tagit helt själv, jag har inte ens hjälpt honom fokusera eller hålla kameran stilla. Jag har inte heller redigerat bilderna minsta lilla.
DSC_6882 DSC_6880 DSC_6869 DSC_6868

Ja bilderna på mig har jag förstås redigerat men det beror mer på motivet än på hans fotograferande. haha
Visst är han duktig! Han tyckte det var jättekul och sen sprang han runt med sin iPad och fotograferade ja ungefär allt här hemma. Sötunge!

DSC_6871

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.