Pepp inför anställningsintervju

Jag kör pepp inför anställningsintervju idag. Jag sitter på Espresso House i Hässleholm och inser att jo jag är nog allt lite spänd inför anställningsintervjun idag. Jag brukar aldrig bli spänd eller nervös för sånt här, tycker ju att det är kul att gå på anställningsintervju. Ett möte som handlar om mig och hur galet bra jag är, hur kan det inte vara kul liksom? Älskar’t men som sagt just idag är jag lite spänd. Så jag peppar mig själv och försöker tänka igenom alla svar igen. Jag googlar löneläge för liknande yrke och bestämmer mig för att inte tveka när jag lägger fram mitt lönekrav (löneönskan borde det heta för det är ju inte som att det är ett krav). 

Skönt är det iaf att vara klädd som mig själv igen, hoodies och gympaskor är inte riktigt min grej. 

Nu ska jag svepa det sista i muggen och sen ska jag bege mig mot mötet. Wish me luck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.