Regn, regn, regn och höst

Jösses vad det har regnat här i Skåne de senaste dagarna. Paraply har inte ens varit att tänka på, regnjackan fick åka fram. Insåg också att jag har hål i mina gummistövlar så nu måste jag fundera ut vad jag vill ha för några gummistövlar denna gången. iBoysoft Data Recovery Pro Crack

Det nya året börjar i september, allt sätter igång igen efter sommaren. Vicces skytte är igång igen, friidrotten som Affe har börjat på är igång, utvecklingssamtal och föräldramöte ja allt drar igång. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Mitt år är inte ett kalenderår, mitt år är läsår. Undras om lärare känner likadant. Tänk vilka spår skolan har satt i mig. Det är samma sak som att veckan är uppförsbacke måndag och tisdag men sen vänder det och det är rutschkana till fredag. Det blev så för att jag har haft gympa på tisdagar både i högstadiet och gymnasiet. Jag har aldrig haft problem med att röra mig eller vara aktiv men det är ju det där med att springa, det är emot min religion. haha

På jobbet drar allt igång på en och samma gång känns det som. Inte bara med möte och planeringar utan kunderna har ju också fått livet som kickat igång med t.ex. utbildningar och praktikplatser osv. Just nu hjälper vi kollegor på andra kontor som har det körigare än vad vi har. Vi hjälper våra kollegor via distans så ibland jobbar jag i Växjö, Helsingborg eller Malmö utan att lämna mitt skrivbord. Tänk vad vi kan med tekniken! Det är kul att jobba på distans men det är också väldigt utmanande för jag måste vara kreativ. Hur ska jag lösa ett kundmöte när jag inte kan stå bredvid och peka? Pedagogik och kreativitet!

Jag blir så taggad när allt drar igång. Jag vill göra mer och jag vill göra det nu! Jag ska bara vila lite först så jag orkar.

8 kommentarer

  1. Du är inte ensam om det. Efter semestern är ena “året” innan nästa hihi. Samtidigt gillar jag hösten så mycket. Den här tiden går så fort tycker jag.

  2. Håller med dig om att året drar igång när hösten kommer. Känns som att allting ska hända nu under hösten. Hoppas du får en magisk höst!

    • Visst är det så, allt händer under hösten. Möten om allt man ska göra under våren, projekt som ska påbörjas och ja allt typ.
      Önskar dig också en magisk höst!

  3. Hösten har verkligen kommit med en massa regn och så en sol som bara tittar fram helt plötsligt då och då. Igår när jag gick ifrån ett kalas var det strålande fint ute en halvtimme senare mörkt och ösregn. Sedan när jag körde hem körde jag rakt in i klarblå himmel och strålande sol.
    Kram kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.