Rutiner

Idag försökte jag skapa rutiner. Det gick så där kan jag väl säga. Men vi har haft en bra dag och det är så mycket mer värt än rutiner. Visst blir vardagen lättare med rutiner men vi klarar oss nog ändå.

Förskolan var bra, mycket bra. Det kommer nog bli suveränt. Vincent verkade trivas direkt. Han tog Inger i handen när vi skulle titta oss omkring, Inger skulle hjälpa honom med jackan och han lekte så fint med dom andra barnen. <3
Alfred hade också superskoj. Inte bekom det honom att det var äldre barn inte, han tog för sig ändå. *s* Men oj vad han var trött sen. Man såg tydligt på honom hur utmattad han var. *s* Sötnosen!

Jag har gett mig den på att jag ska ta till vara på tiden i höst så idag gick vi ut och hoppade i vattenpölar. Har ni gjort det som vuxen? Det är fortfarande lika roligt kan jag berätta. Har ni en dålig dag så trä på er regnkläder och gummistövlar och hoppa loss. Hur kul som helst.

Efter sjutton år och tretton besvärelser så kom jag iväg till badet. Men det blev inte lättare för att jag kom dit. Jösses vad det var segt idag! Inte gjorde det saken bättre att min gamla gympalärare från högstadiet dök ner i vattnet. Plötsligt simmade jag på som om Peter skulle börja gala på mig att jag slöade. *s* Men det blev i.a.f. en km men dom sista 250 meterna gick på ren och skär vilja.

Nu har John blund varit på besök, kudden kallar, täcket känner sig ensamt och sängen pockar på uppmärksamhet.

Sov sött folk!

2 kommentarer

  1. Det har jag ju sagt länge att det är kul att hoppa i vattenpölar 😀
    Förstår din känsla med att ge järnet när gamle gympaläraren uppenbarade sig – så hade nog många reagerat. Det kanske till och med var en mening med det för att du skulle orka simma? Du är duktig lillsis, önskar jag hade varit lika duktig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.