Så var det fredag

Jaha så var denne jobbveckan gjord. Det har gått snabbt men så är det ju bara fyra arbetsdagar denna veckan. Tror att det kan vara så att det känns som att veckan har gått snabbt för det har varit så fint väder. För mig är fint väder den absolut bästa medicinen. Jag mår så bra i solsken och värme.

Jag har gått mycket, inte så långa rundor men fler rundor. Simningen fick jag dock inte in denna veckan heller. Men nya (sim)tag nästa vecka. Det känns som att jag är på rätt väg, det här kommer bli bra.

Försäkringskassan

Jag har pratat med min handläggare på Försäkringskassan ang min sjukskrivningsgrad. Jag måste lyfta detta för jag har sånt stöd från Försäkringskassan. Inte stöd som att jag bestämmer, lagen följs! Men stöd genom att jag kan ringa och fråga vad som händer om min situation ändras på något sätt. Det är så det ska fungera! Staten ska se till att jag får rätt ersättning, inte den ersättning jag vill ha/tycker att jag ska ha utan rätt ersättning enligt lagen. Jag blir glad när jag ser att den statliga värdegrunden följs av min statliga kollegor.

Jag har haft en väldigt bra vecka, ätit årets första mjukglass och skålat med ett vansinnigt gott vin. Njutit i solen allt vad jag kunnat. Planerat framtiden lite, det kommer bli bra.

Jag försöker verkligen njuta nu för jag vet att det kommer bakslag. Regnet behövs, Kärleken har redan varit iväg på en brand på ett kalhygge. Men jag älskar värmen och solen!

Men nu ska jag dricka det sista av det goda vinet och njuta i solen medan äldsta sonen och hans kompis lagar mat. Ha en härlig fredagskväll!

8 kommentarer

  • Tja livet är inte på topp direkt men det är inte fullt ut på botten heller. Ett gott vin i solen kan lätta upp en del spänningar. Tyvärr så blev det ändå jag och Kärleken som stod i köket och lagade middag. Men men det var en härlig fredag ändå.
   Kram

 1. Låter härligt att sitta i solen och njuta av ett gott vin, härligt också att du inte behövde laga maten ikväll. Håller med dig jag älskar att solen är framme mer nu. Jag mår så mycket bättre av solen och värmen 🙂

  • Ja det var verkligen härligt! Men tonåringarna slapp laga middag, de var ute och cyklade istället.
   När solen skiner och det är varmt så är det som att hela min kropp slappnar av.

 2. Vilka härliga positiva rader! Ååå årets första mjukglass – det är något speciellt! Var sugen på mjukglass med karamellströssel för några dagar sedan. Gillar eg inte när det knastrar när jag äter glass (eller choklad) men just karamellströssel kan vara gott någon gång.

  • Tack! Jag behöver fokusera på det positiva just nu för att det negativa inte ska ta över.
   Jag brukar inte välja någon sås men jag var tvungen att prova vit chokladsås, det blev lite för sött kan jag säga men inte äckligt. haha Jag tycker om att ha strössel på glass, smakar barndom.

 3. Åh mjukglass då är det vår. På måndag ska jag in till Kungsan och kika på den rosa världen där just nu. Och just där är det trafition att äta årets första mjukglass. Ha en fin helg

  • Vilken härlig tradition! Träden i Kungsan är helt magiska så här års. Hoppas att de blommar när jag åker till Sthlm om två veckor.
   Hoppas att din helg har varit bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.