Så var det Julklappsdags

Idag är dagen då jag nyttjar julklappen från kärleken. Idag är det Emmas Bloggevent. Hur kul som helst. Men jag är inte peppad (än). Kommer jag i tid eller ska Skånetrafiken strula mer än lovligt och mer än vad dom redan gör denna helgen? Vad jag än tar på mig så kommer jag känna mig less then the rest så det blir en typisk Emma-outfit (Emma som i jag då alltså). Jeans, svart tubtopp, kavaj och skor/stövlar/någontingsåjagintebehövergåbarfota. Smink utav bara den så lilla drugan som kommer blir grön av avund (tack Nina för nya ögonskuggan). Ska göra mitt bästa för att göra en slarvig men snygg frissa med attityd så Marie ok-stämplar mig. Massa smycke. Massa parfym. Och hela stora självförtroendet ovanpå allt. *s*

Det här blir nog bra om jag bara blir klar i tid. För annars får jag gå så här och det är inte najs. Haha

20120211-083501.jpg

5 kommentarer

  1. Du kommer bli grymmesnygg, som alltid!!! Och jag är säker på att ögonskuggorna kommer att bli perfekta!! Kram och ha en fantastisk dag!!

    • Tack gullefjun! Så fort jag lyckas ta mig till Malmö så… Har inte mycket gott att säga om Skånetrafiken just nu. Tur man är ute i god tid!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.