Schlager, schlager, schlager

Ikväll är det dags för ESC-final. Jag fick en fin födelsedagspresent för lille Erik Saade tog sig vidare till finalen. WooHoo!

Jag tippar att… jag har helt fel hur jag än tippar. *s* Men jag tror att Finland kommer ligga bra till. Det är en feelgood låt och sådana brukar gå bra. Sen tror jag på Irlands konstiga bidrag också. Fast om jag får önska så ligger Danmark bäst till men det visste ni ju redan. 🙂

Hur är ni? Är ni schlagernördar, schlagernördswannabe (som jag är), schlagertraditionstittare, schlagernoviser eller schlagerhatare?

5 kommentarer

  1. Är nog en traditonstittare.. men tittar bara på finalen denna veckan.. Det var ju bäöttre förr! Bara ett program, både i Sverige och Europa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.