Sista morgonen

Nu är det sista morgon för detta året. Det nya året innebär helt nya marker för oss. Det nya året innebär nya utmaningar för oss. Det nya året bär med sig mycket nytt men det finns vissa saker av det gamla som jag vill ta med mig in i det nya året. Jag vill ta med mig all den glädje ni, kära läsare, har skänkt mig genom att ni läser och kommenterar. Jag vill ta med mig de vänskapsband som har växt fram så starkt under detta året. Jag vill ta med mig den värmen som jag har fått förmånen att känna under detta året. Jag vill ta med mig den kärleken som jag har känt under detta året. Men mest av allt vill jag ta med mig budskapet om godhet in i det nya året. Med lite godhet kommer vi längre! 


GOTT NYTT ÅR! Fira inte att det gamla är över utan fira allt det nya som kommer!

Familjen ligger och snarkar så gott där  uppe. Här nere doftar det av hyacinter, julgran, nejlikoapelsiner och kaffe. Det är frost ute och solen skiner. Det är en alldeles underbar start på året sista dag.
Jag ska redigera lite bilder från gårkvällen. Det är fint med fredagsmys hos vänner. Ni vet sådan där vänner som inte bryr sig om man kommer i pyjamas eller finklänningen och spiller tacos på golvet. Fina vänner.

Ha en härlig förmiddag så hörs vi lite längre fram idag.

2 kommentarer

  1. Emma! Nu fick du mig att gråta! Så fint du skriver! Om mig! 😀 Blir så rörd! Angående Tacos på golvet: Hellre lite skit i hörnen än ett rent H-vete!
    TAck för ni kom igår! Första gången vi lyckades samla hela familjerna! Så kul! Hoppas på fler tillfällen!
    Kram och ta hand om varandra kloka du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.