Skor gör mig glad

Jag älskar skor! Jag blir glad av skor! Men eftersom jag är som jag är så har jag inte så många skor för när jag hittar skor som jag älskar så är de oftast för dyra eller opraktiska eller för små eller på någon annans fötter.

Fast ibland hittar jag guldkorn. Detta är andra uppsättningen, första slet jag ut under graviditeten med Affe. 🙂

Skor som får mig (och andra) att le!

När jag då handlar skor till Vicce så är det väl självklart att jag väljer skor som är roliga. Visst hans första skor har varit svarta Kavat för att det är viktigt med bra skor och Kavat har svarta eller röda att välja på, typ.

Skor som gör en glad

2 kommentarer

    • När jag var gravid fick jag ta bort allt med klack så då ville jag ha skor som var roliga på annat vis. Tro att jag blev glad när jag hittade ballerina skor i cerise. Jag har fått många kommentarer och många blickar. Hur kul som helst. 🙂
      Tyvärr är jag en sån där flicka som inte har så många skor. 🙁 Hittar jag skor som jag gillar så sliter jag ut dom. *s* Ska försöka bättra mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.