Skrattet bubblar fram

Jag sitter i sängen i husvagnen med datorn i knä’t och mannen min (hihi) tittar på tv och barnen busar i sängarna. Jag har fotograferat en segelbåt idag och skulle titta på bilderna för att se om det blev något bra, fotograferade med olika objektiv och olika tidpunkter på dagen. Så trillar jag över bilder från i fredags och läpparna börjar gå uppåt. Först en bild på min älskade lille store snart-skol-pojke. DSC_8895Så full av uttryck och en riktig spexare för han var inte alls så sur som han ser ut. Strajk a pås typ. haha

DSC_8917 DSC_8924Sen hittade jag bilder som frun tagit på mig. Bilder från när jag skulle trasha min brudklänning men backade. Det var alldeles för lite sprit i kroppen för att klara av att hoppa i det kalla vattnet. Ja och sen var det ju det där med att jag hade pillat med inställningar på kameran så frun kom inte riktigt överens med kameran men jag gillar bilderna jättemycket ändå trots att sista bilden är med blixt.
DSC_8894

Tänk vilken fin dag vi fick! Jag är så tacksam!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.