2,5 dl matlagnings yoghurt
2,5 dl crème fraîche
2-3 msk (citron)majonäs
Gräslök
Dill
(citron)Peppar
Kokt lax, mängd efter smak
Rör ihop allt till gegga och servera till bakad potatis
Mums mums särskilt med glas vitt till
4 kommentarer
Maten såg god ut. MEN vilket fint glas vin!! Var hittar du det?? Eller har det följt med hem från en flygresa?
Man ser ju olika saker i en bild ; ) !
Kul iallfall att du själv ser att du tar bra bilder och sätter upp dem!
Med två tonåringar & två små hundar i mitt liv lever jag i en liten by mitt i Skåne, Jag älskar doftljus, blåst, latte, väskor och jag knarkar julen. Jag drömmer om ett småländskt hus vid havet i Skåne, om blusar som går att knäppa över bysten och att bli morgonmänniska. Jag pratar mycket och jag skrattar högt, jag vill tro gott om alla och jag friar hellre än jag fäller. Vill du mig något så kan du maila mig på blogg@emschen.se
Maten såg god ut. MEN vilket fint glas vin!! Var hittar du det?? Eller har det följt med hem från en flygresa?
Man ser ju olika saker i en bild ; ) !
Kul iallfall att du själv ser att du tar bra bilder och sätter upp dem!
*s* Tack! Jag fick det av vänner, tre vita (utan fot på glaset) och tre röda (med fot på glaset).
Jag vet varför du fokuserar på vinet. 😉
Ha ha! : )
Men jag hade nog sett det ändå! Fast det tog en stund innan jag kopplade att det var vin o inte nåt tillbehör.
Same same but different!
Att du också ser, skulle det stå!