Spännande och skrämmande

DSC_6579 DSC_6580 DSC_6582

Just nu har Kärleken börjat grotta runt för att få rätt på det där projektet som han har startat. För mig är det spännande så jag sitter på nätet i flera timmar och googlar, skriver ner sker, mailar och börjar se hur det kan bli. Sen i nästa sekund så skriver jag på FB-chatten till vänner att nu ja nu känns det allt lite skrämmande. Jag längtar tills jag kan berätta lite mer för er, jag har aldrig varit bra på att behålla saker hemliga. Jag är ganska öppen av mig och tror inte riktigt på hemligheter så just nu är det kämpigt. Jag vill ju skrika ut vårt projekt från taket liksom. För mig är ju detta jättespännande så då tycker jag att alla andra också borde tycka att det är jättespännande men det fattar jag ju att så är det ju inte. Imorgon är det min sjuklediga dag och då ska jag ta mig tid för yoga, spikmattan och en långrunda med Sidisen. Imorgon ska jag inte göra några måsten, imorgon ska jag bara fokusera på mig själv. Ni känner igen det va? Ni har hört mig säga det förr, hur brukar det sluta då? Ja precis med att jag iaf har gjort något måste. haha Men nu är det allt sängdags, om jag nu kan somna.

3 kommentarer

  1. Låter som om du också har sockerdrickebubbel i magen ? Jag förstår till hundra procent det där med att inte kunna hålla för sig själv när det är något så roligt som ska ske! Mitt sker vecka 42 och det bubblar i magen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.