Svacka

20111204-093851.jpg

Jag tror jag har hamnat i en svacka. Jag vet inte hur det kan komma sig för julen är den tiden på året som jag brukar må som allra bäst. Jag älskar ju allt det här, förberedelserna, julstöket, julpysslet, julmusiken, jul jul jul jul. Men i år har det gått fel någonstans. Att stänga dörren om mig och vara helt själv lockar mer. Det här är inte jag

Nu finaste ni, behöver jag era bästa tips på att ta sig ur en svacka. Jag vägrar vara i en svacka, det är inget kul

4 kommentarer

 1. Jag tror att du först måste tillåta dig att vara i en svacka. Det är okej. Men sen, när du svackat färdigt, måste du bara bestämma dig. Ta dig upp.

  Men det viktigaste av allt; VARFÖR är du i en svacka? Om du inte vet det är det ju ganska svårt att göra något åt det.

 2. Lämna bort pågarna ett helt dygn och var helt själv hemma! Tror du (precis som jag) behöver få vara helt själv ibland och då inte bara ett par timmar utan helst ett helt dygn. För vissa funkar det att åka bort, men jag behöver få vara hemma själv. När man kan göra precis vad man vill, när man själv vill det och inte när någon annan tycker att det är “dags” för att tex äta.

  Hm, här ger jag råd till dig, när det är precis detta jag borde göra själv. Det är nog hög tid för mig att se till att få vara helt själv hemma en helg (ett dygn är inte nog för mig). Kram

 3. Säger som Emma; Don´t fight it. Då mår man dessutom dåligt för att man är i en svacka= sämst.
  Försök tänka lite bättre tankar än den förra tanken. Tankar som känns sköna och som ger lite lättnad.

  “Det gör inget att jag är i en svacka” kanske är lagom positivt att starta med och sedan jobba sig uppåt.

  När man är i en svacka ska man ta hand om sig själv, bry sig om sig själv och behandla sig själv med samma kärlek man skulle ge sitt barn om DE var i en svacka: Lyssna på varför, visa medkänsla, krama om och sedan försöka se det från en annan synvinkel.

  Ta hand om dig nu.
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.