Tisdagsfisk

Kommer ni ihåg när man gick i skolan och det alltid var fisk på tisdagarna? Varför gjorde dom så? Alla ungarna fasade ju tisdagarna för det var fiskdag. Förstår egentligen inte varför folk är så rädda för fisk, det är ju gott!

I ett försök att göra våra matvanor nyttigare införde jag idag tisdagsfisk. Eller nä inte just tisdag men en dag i veckan ska jag försöka duka fram fisk. Tanken var att göra fiskgratäng idag men det bidde inte så. Det blev ugnskokt torsk (eller var det Alaskapollock?), potatismos, kall sås och citroner. Hur gott som helst!

Grekisk yoghurt, citronmajonäs, salt, peppar, dill, gräslök, röd rom, kräftstjärtar och räkor. *mums*
Både såsen och citronerna gillades.
Alfred gick lite väl hårt åt citronen och åt skalet.
Om man ska lyckas lära sig äta själv måste man öva.
Men att pricka rätt kan vara svårare än man tror.
Vicce äter citron utan en enda min och han rensar dom så bara skalet är kvar.

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.