Trädgårdstider med Alfred

Trädgårdstider med Alfred är en av fördelarna med vår och sommar.
Trädgårdstider med Alfred Trädgårdstider med Alfred

Igår kom Alfred hem med ytterligare en laddning kärnor. I små pappersbollar hade han sparat diverse kärnor. Kärnorna har han samlat i skolan, bett kompisarna om deras utspottade kärnor från meloner, apelsiner och clementiner. Go’a unge!

Trädgårdstider med Alfred Trädgårdstider med Alfred

Han ville så gärna plantera kärnorna men vi hade ingen jord hemma. Så han planterade i vår tja hmm kompost-som-skulle-bli-odlingslåda-som-blev-en-hög-med-allt-möjligt-planterat-låda. Haha Jag tvivlar på att det kommer bli något av det han planterade men vi får hoppas att det iaf kommer upp något annat än gräs.

Trädgårdstider med Alfred

Alfred var iaf jättenöjd och kanske kommer intresset för trädgårdsliv hålla i sig. Jag är bara så himla nöjd med att få vara med när han upptäcker. Han tittar gärna på trädgårdsprogram med mig, Ernst, Bosse och John är ju stora favoriter men framförallt så gillar Alfred att titta på när Elsa håller på med blommor och inreder. Det är underbart att höra hur han resonerar runt det som Elsa hittar på. Mer Elsa åt Alfred folket!

Det är så underbart med trädgårdstider med Alfred! Och ikväll är det ju dags för Trädgårdstider på SVT2, bara Allsång på Skansen och Midsomer Murders som fattas för att sommaren ska vara på plats. haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.