Träningsutmaning

Trilla inte av stolen! Det är inte en träningsutmaning i den formen som ni tänker! Det är Elina som har sin veckoutmaning dvs svara på frågor och denna veckan handlar det om träning. Värre än så är det inte så andas. haha

Bild från 2016

Vad har du för vardagsmotion?

Jag har börjat parkera längre bort från jobb vilket innebär att 1, jag slipper betala parkeringsavgift 2, jag får trappträning och 3, jag får in fler steg. Vardagsmotion! Kanske borde jag få in mer vardagsmotion men just nu är jag nöjd med det lilla. 

Har du någon tidpunkt på dygnet du helst tränar?

När än min familj inte är hemma. Vet inte varför men jag har så svårt att få till träning när familjen är hemma. Bästa är att göra det när jag kommer hem från jobbet för det värsta är om jag sätter mig i fåtöljen så är det kört.

Vad för typ av träning du tycker om att göra? 

Jag älskar att cykla! Inte spinning utan utomhus på riktigt och känna luften mot ansiktet. Simma är också en favorit men det kan jag göra lika bra gör inomhus som utomhus, bara vattnet inte är kallt så. Jag tycker om att lyfta tungt, yoga, aerobics, jag gillar många olika saker faktiskt.

Finns det någon form av träning du gärna skulle vilja testa och någon du helst avstår? 

Zumba, jag skulle vilja testa Zumba men jag tror att jag hade varit urkass på det haha. Sen har vi löpning, det är emot min religion brukar jag säga. Jag har försökt, jag har provat, jag har gett mig den på att klara det men nä det är inte något för mig. Sen har vi ju helvetesmaskinen också, Crosstrainern. Aldrig någonsin att jag ställer mig på en sån igen!

Vad tycker du är det viktigaste för att skapa en hållbar träningsrutin?

Att man inte ska sätta för höga mål. Sätt inte målet att träna varje dag om du inte redan har bra träningsrutiner. All träning som blir av är bra träning! Pressa inte dig själv för hårt! Jorden går inte under för att du missar ett pass.

Glöm inte att träning ska vara för din skull, för ditt välmående. Känns det inte bra, känns det inte rätt så våga testa något annat! Stå upp för dig själv, våga ta din plats!

Återigen, gammal bild eftersom jag inte har tränat så bra sedan jag fick MS.

6 kommentarer

 1. Jag håller med, ska jag träna hemma så ska jag vara ensam hemma. Jag brukar träna vattengympa på måndagar, styrka på onsdagar och simning på lördagar. fast nu har jag varit sjuk så denna vecka blir det inget.
  Älskade din bild med citatet – får jag lov att använda den? finns ju ditt namn på den så hänvisar till det.
  Jag brukar också säga att lite träning är bättre än ingen träning

 2. Har aldrig tränat zumba men skulle också gärna vilja prova det. Är dock lite feg och känner att jag skulle vara usel på det… Har börjat träna på ett ställe nu där man kör ett helt pass på 30 min, allt för att jag inte ska kunna argumentera bort träningen för mig själv. Trots detta har jag inte gått dit sedan julledigheten… men imorgon hoppas jag att jag prioriterar mig själv!

  • Jag tänkte att jag nog ska prova Zumba här hemma först, tror att vi har det till Wii. Då kan jag se om jag fixar det eller inte. haha
   Precis så är det, man måste prioritera sig själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.