Trash the dress shoot

Vi hade en trash the dress shoot i måndags, jag och min systerdotter. Det var riktigt kul!

Håret hade hon fixat, hon hade sminkat sig och bröllopsklänningen hoppade hon i på stranden. Sen gjorde vi succé! Jag iklädd endast en röd bikini hållandes i en kamera och hon i full bröllopsutstyrsel gick vi ut i vattnet. Folk på stranden tog på sig solglasögon och låtsades att inte titta. Så genomskinligt och helt onödigt. Var var fullt beredda på att vi skulle stå för underhållningen på stranden.

Vad jag än sa åt henne att göra så gjorde hon det. Jag gillar’t! Men det var ju en varm och solig dag, vattnet var jätteskönt. Sen är hon ju min systerdotter och hon har ju levt med mosterns tokigheter hela sitt liv så hon är van.

Pojkarna var inte sena på att ställa upp och skvätta vatten på henne heller. När de tröttnade så skvätte hon vatten på sig själv. haha

Jag har alltid velat ha en trash the dress shoot och Becks var inte sen att hoppa på det. Jag hade några idéer och Becks hade själv också idéer, riktigt bra idéer! Vi hade så kul! Jag höll på att trilla bland alla de där stenarna men jag lyckades hålla mig på fötter, tack och lov.

Jag hade tänkt att jag skulle hoppat i vattnet på min bröllopsdag men när vi var kom på det så var det för mörkt och blåsigt så jag bangade, tyvärr. Becks gifte sig för 3 år sedan, nästan på dagen när vi var i Ystad.

Har du bra foto från ditt bröllop? Eller rättare sagt är du nöjd med dina bröllopsfoto? Hade du roligt när fotona togs? När jag fotograferar bröllopspar så tycker jag det är viktigt att paret har roligt. Nu har jag ju inte fotograferat något bröllop sedan Becks gifte sig men innan dess blev det ju några bröllop. Ibland saknar jag att fotografera bröllop men oftast saknar jag inte det. Det är en stor press att fotografera bröllop, det går ju inte direkt att göra om dagen. Dessutom så brukar bruden vara väldigt kräsen med bilder på sig själv. Varför är så många kvinnor så svårt för att se det vackra i sig själv? Mitt första och mitt senaste bröllop hade iaf en sak gemensamt – brudarna var exemplariska! Ja brudgummarna med för den delen.

Efter en trash the dress shoot var Becks lika trött som hon ser ut på sista bilden. Klänningen blev tung när den blev blöt och den smetade fast om benen på henne så det var svårt för henne att röra sig i vattnet. Som tur var så kunde hon ju hoppa ur brudklänningen och hoppa i bikinin och bara njuta av dagen sen. Hon var där med mig och mina pojkar dvs. hon hade ingen att ta ansvar för utan hon kunde bara njuta. Det är så viktiga stunder när man är mamma, att man kommer ifrån och kan få vara själv – inte vara partner eller mamma utan bara sig själv. Man får inte glömma bort sig själv bara för att man inte är själv längre.

Mr & Mrs Ström
Ystad – 170820

Samma klänning men annan hårfärg. En mindre mage hade hon denna gången också eftersom lille Lias är med på denna bilden.

Tack Becks för att du var beredd på att trasha din brudklänning och tack för att jag fick ta bilderna!

12 kommentarer

 1. När löven börjar falla i alla sina magiska färger så gör vi det igen! Men i skogen! Och med massa färg! Vi trashar den på riktigt! I rött, gult, grönt Och orange! Med massa löv och massa färger! Helst vattenlöslig så jag får färgen ur håret och från kroppen sen ?? Ser bilderna framför mig och det kommer bli awesome!!
  Du är fantastiskt duktig och bilderna är super bra! Och vi hade så kul!!

 2. Ohh vad roligt att få fota ett sådant fototillfälle och så oblygt också av din systerdotter att våga, jag hade nog varit besvärad tror jag =D

  Så fina bilder

 3. Men vilken häftig grej! Och häftiga bilder!
  Det är kanske det jag ska göra med min bröllopsklänning som fortfarande bara hänger här hemma, trots att jag sagt att jag skulle göra mig av med den sedan vi gifte oss 2008, ha ha!! Isf kontaktar jag dig 😀

  • Visst är det!
   Tack så mycket!
   Jag tycker absolut att du ska trash the dress om du inte har tänkt spara den. Det är bara att höra av sig! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.