Tulpandags

Igår åkte som bekant julgranen ut och idag luktar det mer jul i huset än det har gjort på hela julen. Eftersom käre sambon dammsög upp de mesta av barren så luktar det julgran när man dammsuger och det lilla som jag sopade upp hamnade i soporna vilket gör att t.o.m. soporna luktar gott. Haha
Även om då hela huset luktar ju så var det dags att ta ner de mesta av julsakerna, vissa saker får helt enkelt vara kvar uppe till ersättare har hittats. Shoppa!

Nu ser ju köket ut som det ska igen. Faktiskt rätt skönt.

Men vad i hela friden ska jag ha för fönsterlampor? För mig är fönsterlampor ett måste, det känns inte lika hemtrevligt utan dom tycker jag. Har ni några bra tips på lampor som kan passa?

Jag har, sedan många år tillbaka, som tradition att köpa hem tulpaner när julsakerna städas ut. Det är så mycket mys som försvinner med julsakerna så det behövs något som fyller upp myskvoten.

Har ni plockat bort julen än?

9 kommentarer

 1. Vi har också plockat bort julen idag, bara julgardinerna i köket som är kvar. Dem tar jag imorgon efter jobbet hoppas jag. Härligt med lite kvarvarande grandoft! Det får ju inte vi efter plastgranen…

  • Vi har kvar julgardinerna i vårt sovrum eftersom gardinen jag har beställt inte har kommit ännu och vi har kvar julgardinerna i vardagsrummet eftersom vi inte har hittat några som jag vill ha än. Men jag ska in en runda på Åhléns imorgon… Hehe

   • Önskar jag kunde shoppa lite med! Nya gardiner till Vardagsrummet och färg till exempel, men det får vänta till nästa månad (eller nästa igen)..

 2. Julen åkte ut idag ! Men jag har bara såna där “fejk” tullipaner i min vas..
  Får ta o ch köpa riktiga i veckan för dom är ju så fina !

 3. Jag hade tänkt behålla mina stjärnor uppe tills jag hunnit införskaffa mej ersättare för dessa i form av fönsterlampor.
  Det förstod inte min man, som plockade ner allt( i ren välmening) redan i tisdags.
  Så nu har jag hela tre fönster utan någonting alls i lampväg.
  Tomt å väldigt omysigt!
  Hinner inte köpa några nya i veckan som kommer heller. 🙁
  Får försöka kompensera det hela med en bukett tulpaner!
  Hoppas helgen varit bra!

 4. Behöver också nya kökslampor inser jag nu när ljusstakarna ska ner… Tipsa gärna om du hittar snygga!!! 

 5. Här får julen vara kvar en vecka till! Kan inte skiljas från den i år, vill inte in i vardagen igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.