Vackra vita vinterland

Jag är helt lyriskt! Vägen till jobbet är helt underbart vacker!

Jag menar kolla in det här! När är vägarna vita i Skåne? Nä det gäller att ta tillfället i akt och fotografera. Jag blev inte ens sen till jobbet trots att jag stannade för att fotografera.

Färgerna var så magiska, de gick mot lila nyans. Så häftigt! Och otroligt vackert så jag stod och bara tittade ett tag. Ja det var -120 så det var kallt men det var det värt för att få njuta av detta ett tag.

Mina tankar har dock varit på helt andra ställen idag då en kär vän har missat sin far. Det känns så tungt att mista sin far. Jag kan inte tänka mig ett liv utan far och nu måste min vän gå vidare i livet utan att ha sin far med sig.

Som ur en sagobok. Träden är nertyngda av snö som har frusit och blivit hård. Det är så himla vackert. Ja jag tjatar! Men det är vackert!

Ser ni hur snön liksom har fryst på grenarna. Tydliga snökristaller, så häftigt!

Eslöv är vackert smyckat, perfekta julgranar som är som gjorda för att ta selfie framför. Jag hoppas att vi får behålla det här vädret länge!

10 kommentarer

 1. Allt blir så mycket finare med lite snö. Det lyser upp så mycket den här årstiden. Det är alltid tufft att förlora en förälder. Både mamma och pappa är borta här.

  • Det blir ju det, ljusare och finare.
   Jag har tack och lov båda mina föräldrar kvar i livet, kan inte leva mig in i känslan av hur det skulle vara att leva utan dem.
   Beklagar din förlust

 2. Det är alltid tufft att förlora någon man håller av, var så när min mamma gick bort för några år sedan också, såg ut som ett väldigt mysigt väder och fina bilder

 3. Så fin du var i håret och ser precis ut som om vi har likadana jackor, väldigt lika och samma färg. Jag ska till frissan på onsdag, LÄNGTAR för hualigen sista veckorna innan man kommer iväg så man vantrivs med håret och utväxten. I mitt fall handlar det också om att jag börjat tappa kalla färgen så det flackar igenom varma toner som en ny färg på håret liksim

  ja hoppas att vi får ha det här kalla kvar, jag har ju inte ledvärk som du, men önskar det för din skull i alla fall eftersom du mår bättre. Samt att det är så mycket vackrare ute då det är såhär.

  Ohh vad tråkigt med din väns pappa, fy hemska tanke

  • Tack snälla! Den jackan är säkert 5-10 år gammal. Den är köpt på HM.
   Jag har hatat mitt hår den senaste tiden. Antingen får det vara kort eller så får det vara långt, allt däremellan är bara hemskt. Älskar att vara korthårig.
   Ja det är hemskt tråkigt med min väns pappa. 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.