Vägkorsning eller rondell?

20131112-230148.jpg

Livets väg är oförståelig och föränderlig. Ett tag så är det 1+2 väg dvs. det känns som alla andra kör lite lättare, lite snabbare och lite bättre. Sen blir det en smal väg med snäva kurvor och backar. För att sedan ta vid med en väg genom ett område gångfart som högsta hastighet och allt praktiskt taget går förbi dig men det är ändå en behaglig hastighet. Plötsligt så är det som Slussen i Sthlm Sveriges smartaste rondell men hopplös att förstå. Men när kommer då den där vackra kustvägen där man saktar ner för att njuta av resan, för att ta in skönheten och kanske rent av stanna och ta en paus?
Just nu vet jag inte ens vilken sträcka av vägen jag är på? Ja inte är det 1+2-vägen och inte är det kustvägen. Jag kanske står i en vägkö?
Tja inte vet jag men vidare längs vägen tar jag mig!

20131112-230305.jpg

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.