Väntan är över eller?

Idag ringde Tasso mig. Han gav mig ett negativt besked eller var det ett negativt besked med en twist? Eller hur var det egentligen?

Jag fick inte tjänsten som jag sökte för dom behövde någon som kunde börja jobba NU. Däremot så hade jag gjort ett gott intryck på dom, mina referenser hade bara haft gott att säga om mig och andra som han hade pratat med hade också bara haft gott att säga om mig. (Tur att han har pratat med rätt folk. *asg*)
Det intressanta i samtalet med Tasso var att han sa att om jag vill så kommer tjänsten finnas där för mig nästa år om jag fortfarande är intresserad. En skulle omplaceras till andra arbetsuppgifter och sen var där även naturliga avgångar (pensioneringar). Så vad sa Tasso egentligen till mig? Att om jag hade börjat jobba nu så hade jag fått tjänsten? Att dom så gärna vill ha mig att dom “håller” en tjänst till mig? Eller var det bara vackert skitsnack?

Det jag funderar mest på nu är; Ska jag bryta min mammaledighet och börja jobba? Mina föräldrar kan ta pojkarna fram till vi får dagisplats (ja jag vet det heter förskola) till båda pojkarna. Men ärligt är ett jobb så viktigt?

Tack fina Emma för att du höll alla fyra tummarna! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.