Vardagen

Välkommen vardagen, suckade jag imorse. Men så slog det mig, detta är inte min vardag längre/länge till. Om lite mer än en månad består vardagen av ett tidsmåste, måste hinna till förskolan i tid, måste hinna med tåget, måste komma i tid till jobb, måste hålla fikatiderna, måste hålla lunchtiden, måste sluta i tid, måste hinna med tåget, måste komma i säng i tid. Phju, jag blir helt matt av att bara tänka på tidsstressen. Nä idag tar vi det som det kommer, vi kanske blir sena, vi kanske blir tidiga men kommer det gör vi.

20111128-072258.jpg
Det känns konstigt att han “vanlig” lugg igen men jag kan ju inte se likadan ut alltid. *s*

5 kommentarer

 1. Tycker du är finfin i lugg och det är kul med att ändra lite ibland. Jag klippte lugg för ett tag sedan men den blev för kort och lägger sig uppåt så det ser ändå ut som jag har den bakåt. 😀

  Kamera? Visst kan jag berätta det. Jag har en Nikon D60 som är en nybörjarkamera. Det finns liksom ett ? som man kan trycka på så är det inbyggda menyer som talar om vad allt betyder när man håller nere olika knappar och inställningar. Den modellen har blivit ersatt av D3000 om jag inte minns fel?

  Objektiv har jag tre stycken. Ett som följde med kameran som är Nikon 18-55 och så har jag ett Tamron Tele-makro objektiv 70-300, och ett litet porträttobjektiv som jag älskar som är Nikon 35mm. Alla fina närbilder brukar jag ta med det, fast det är lite svårt att ha med sig ute just att det finns ingen zoom så man får ofta backa 10 steg för att få till det men fördelen är att man kan ta skarpa bilder inomhus utan blixt för det är så ljuskänsligt. Så ett riktigt partyobjektiv med andra ord.

  Hoppas jag skrev någolunda begripligt? Jag tycker själv att dessa siffror och beteckningar är kluriga att komma ihåg.

  Kramar och ha en fin efter-Berit-dag! Solen skiner ju?
  L

 2. Ja heja lugg på dig! Varje höst blir jag lika sugen att klipp lugg igen men jag pallar liksom inte hålla på och platta och ha mig (och ja det måste jag, annars ser jag inte klok ut). Ilandsproblem.

  • När man måste platta och ha sig varje dag för att se någotsånär normal ut är det inte kul med lugg. Jag blev så förvånad idag för jag behövde inte göra ett enda dugg för att luggen skulle bli bra, dagens överraskning. *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.