Vilken dag!

Som vanligt så steg jag upp när Kärleken gick till jobbet, såg till så att Vicce kom iväg till skolan. Eller ja Vicce klarar sig rätt bra själv, han stiger upp och gör sin frukost själv så egentligen så gör jag inte så mycket. Nåja när Vice hade stuckit till skolan så somnade jag så klart i fåtöljen igen. Alltid denna sömn i fåtöljen.

Affe fick iaf igång mig så idag har vi bakat, vi har tränat och han såg till så vi fick smoothie till lunch. Jordgubbar, banan, yoghurt, mjölk och chiafrö det blev en snygg färg och den blev jättegod.

Vi flyttade bort alla möblerna i vardagsrummet så vi fick ordentligt med plats. Mattorna åkte fram, gummibanden med och både hantlar och kettlebell. Jag har ett träningspass som jag satt ihopa och som min fysioterapeut har tittat på, gjort lite ändringar och lagt till andra övningar. Passet är sammansatt av övningar från Leila Söderholms bok Vardagsträna och Simon Skölds bok Träning för latmaskar. Ja och sen har jag lagt till lite yoga också. Det är kul att träna med Affe, kul att han vill men också kul för att han är smidig som ett kylskåp. Hahaha

Lunchen intogs med min kära Jenny i örat. Hon jobbar hemifrån och hade ingen lunchdejt så vi snackade bort hennes lunch. Alltid lika kul att prata med den tokfian. haha Efter lunchen kände jag att jag ville träna mer så det gjorde jag. Denna gången tog jag hjälp av Wii Fit Plus, det är så kul!

Bodytoning

Jag tycker step up är svinroligt, det har jag alltid tyckt. Jag saknar dom gamla passen som jag gick på när Atalanta fanns, jag var typ tjugo då. Herregud vad jag tränade mycket, var på gymmet 6 dagar i veckan och körde dubbelpass två dagar i veckan. Det var svinroligt. Jag älskade ett pass som hette Bodytoning, det var step up med vikter och extra höga step up brädor. Jag lärde mig göra armhävningar på knogarna. Tränaren, Magnus hette han, var jättebra. Gud va kul vi hade!

När kroppen vill, då tar jag tillfället i akt. Här tränades ordentligt idag. Efter att jag hade gjort min Wiiträning så spöade jag Affe i både tennis och boxning. Moahahaha.

Det blev en riktigt bra tisdag!

12 kommentarer

  • Nej då det känns inte så mycket. Jag har nog faktiskt en bättre grundfysik än jag trott. Jag trodde jag kanske skulle få träningsvärk i armarna och i rumpan men än så länge så känner jag inget. Fast det är klart, jag har inte gått i någon trappa ännu. haha

 1. Step up är faktiskt roligt och toppenbra träning också. Bra att ditt program passade bra efter dina önskemål och ändringar, samt perfekt att kunna göra det hemma i vardagsrummet

  • Step up är svinkul! Vet inte vad det är som gör det så kul men jag har alltid gillat det.
   Till min irritation måste jag ha hjälp med vilka övningar som är lämpliga för mig med tanke på mina sjukdomar. Förr har jag alltid bara kört på.
   För mig är hemmaträning bäst för då blir den av. Fast jag har ju simningen som jag gör i badhuset, lite kallt att bada i poolen nu och det blir inte många simtag i den. haha

 2. Låter som en riktigt bra tisdag. Kul när man kan förena nytta med nöje och spela samtidigt som man tränar. Wii är så roligt att spela.

 3. Vilken dag! Härligt att du fick till ett så bra träningspass och smoothien såg riktigt god ut. Det är standardfrukost här hemma då dottern alltid vill ha det.

  • Affe hade en period då han också hade smoothie till frukost varje dag.
   Ja det var skönt att jag fick till träningspass, har inte mått så bra den sista tiden så jag har inte fått till något träningspass på länge.

 4. Det är väldigt skönt att få röra på sig och wii är ju så kul 🙂 Gott med smoothie till lunch också den ser jättegod ut. Blir lite sugen på att träna själv. Så ska nog ta mig till gymmet på fredag 🙂

  • Ja det är skönt att få röra på sig och extra skönt att få röra på sig när jag äntligen kan göra det igen.
   Det är just det där som inte funkar för mig, ta mig någonstans. Jag hittar alltid tusen ursäkter om jag måste ta mig iväg någonstans. Hemmaträning är därför bättre för mig. Jag saknar dock lite tillbehör och maskinerna.
   Smoothien var jättegod!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.