180 st bloggerskors förtjänst?

20120218-221040.jpg

Åh va härligt att Björn gick vidare! Är det 180 bloggerskor och en Carl-Ottos förtjänst? *s*
Det som gör så ont i mig är all skit Björn kommer få ta i media. Varför väljer folk att vara elaka? Vad gör väl det om Björn är brun? Vad gör väl det om Björn har fluffigt hår? Vad gör väl det att Björn talarrrr med rrrrrullande rrrrrr? Han vågar vara den han är! Han vågar vara sig själv sann! Vågar du?

Mer Ranelid och Ranelidska åt folket!

6 kommentarer

 1. Nu har ju inte jag varit på ett bloggevent och hört en föreläsning men jag har hört honom mååånga ggr på tv, bland annat på Efter tio på fyran. Vissa saker han säger kan jag le åt, ibland rent av skratta medan annat gör mig….*ord jag inte bör ta i min mun* Om jag orkar läsa en hel bok vet jag fortfarande inte men jag gör tappra försök…

  Glad för din skull för att den du la pengar på gick vidare. 😉 Min röst lär han aldrig få…

  • Fast Björn är en person som ska upplevas irl. Tänk på att tv och radio alltid kan vinklas utifrån redigeraren. Tydligen så gör sig inte språket lika bra i skrift som i tal. Jag vet flera som gillar Björn som föreläsare men inte som författare.
   Jag hade fördelen att inte ha några förutfattade meningar om Björn när jag hörde honom. Jag har inte sett honom på tv, inte hört honom som sommarpratare eller ngt annat.
   Men tro mig syster om du hade tagit dig tid att verkligen förstå vad han säger hade du älskat honom. Men det orkar jag inte skriva här så jag ska berätta för dig en dag. Och jag säger så för att Björn har samma grundtanke som våra föräldrar och farmor&farfar. Vänlighet och respekt!

   • Ett direktsänt morgon/fm-program är inte vinklat från en redigerare. Det är live…

    Hyllning till kvinnan, hmm, han gav inte Sara Li den minsta cred när annonseringen om att DE gått vidare…

    Det finns fler som har samma grundvärderingar som våra föräldrar…

    • Jag vet att du har bestämt dig för att inte tycka om Björn så vi lägger bara ner diskussionen.
     Jag tycker bara det är synd att du inte ens kan försöka se honom från ett annat håll.

 2. Och med vänlighet, respekt och kärlek har han tagit sig in i mitt hjärta. Härligt att han gick vidare. Låten och uppträdandet var inte så skämmigt som jag befarade. Men jag hade röstat ändå es han är så cool och vågar göra sin sak.

 3. Låten tyckte jag inte om, nja innebörden i texten var ju bra, men det lilla jag har hört honom föreläsa har jag tyckt om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.