3 klockringningar till

20120731-074756.jpg

Det är inte svårt att jobba. Det är inte svårt att hinna till tåget. Men oj vad det är jobbigt att stiga upp. Och oj vad det är jobbigt att inte somna på tåget utan att vakna i Hyllie (har iofs aldrig hänt än).
Gårdagen gjorde den här jobbveckan värd varenda gäspning. Igår kändes mitt jobb så där viktigt som det faktiskt är. Meningsfullt Tårar är rätt vanligt på mitt jobb och igår var det lättnadens tårar som föll längst kinderna på en ung flicka och en stor sten föll från medföljande pappa. Det är då jag är stolt över mig själv. Jag är stolt att jag har lärt mig mitt jobb så bra att jag kan reda ut problem som underlättar för människor.

Jag är tusan ta mig galet bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.